Esthex Harry de egel rugzak Cadeau

  kopen

Eshtex Harry de egel de rugzak, wil heel graag met je mee op pad en zal goed op jouw spulletjes passen. Deze leuke tas is gemaakt van canvas, heeft een gemakkelijke rits en is machinewasbaar.
Gaat jouw kind straks de deur uit met deze hippe tas?
Esthex is een echt Nederlands merk van de ontwerpster Esther Schuivens. Als klein meisje van 4 jaar oud was ze dol op tekenenen. Toen zij deze tekeningen weer tegen kwam op de zolder van haar ouders werd ze getroffen door de kinderlijke eenvoud, gekke proporties en gekke beestjes. Dit was  het begin van een grote familie knuffels en dieren.Esthex maakt gebruik van zachte materialen, zoals fleece, handdoekenstof en katoen, zo komen de figuurtjes tot leven, zacht en knuffelbaar, dus kunnen ze de hele dag lekker mee om te knuffelen en te spelen!
Sommigen maken een leuk muziekje of zijn voor lekker mee te knuffelen in bed of in de box.
Of om lekker mee te spelen in de kinderwagen.
Werden de knuffels eerst in Nederland gemaakt, sinds 2008 worden ze gemaakt in Thailand. Alle producten worden met de hand of met de naaimachine gemaakt in een werkplaats met ICTI certificaat, wat inhoudt dat de werknemers werken onder goede arbeidsomstandigheden.
Indien dit artikel niet voorradig is, dan is de levertijd een week.
Heb je een ander artikel van Esthex gezien en kan je deze niet bij ons vinden? Wij zijn een officiele dealer van Esthex en kunnen dit artikel eventueel voor je bestellen. Neem gerust contact met ons op via de mail of telefonisch. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.

Esthex

Ean
SKU

NVT

2 werkdagen
Unisex

2.0000

Esthex

NVT

Unisex

EUR

Actieprijs vandaag : 39.95 Euro

Ga naar Esthex Harry de egel rugzak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *