Esthex Sam junior knuffelpop eend red Cadeau

  kopen

Esthex Sam junior knuffelpop eend red. Zijn jouw kleintje en Sam straks onafscheidelijke vriendjes? Sam is een schattige knuffelpop met een vrolijke rode snavel en rood wit gestreepte benen. Knoop je speentje aan een beentje van Sam en raak deze nooit meer kwijt.

Esthex maakt gebruik van zachte materialen, zoals fleece, handdoekenstof en katoen, zo komen de figuurtjes tot leven, zacht en knuffelbaar, dus kunnen ze  hele dag lekker mee om te knuffelen en te spelen! Sommigen maken een leuk muziekje of zijn voor lekker mee te knuffelen in bed of in de box. Of om lekker mee te spelen in de kinderwagen.

Werden de knuffels eerst in Nederland gemaakt, sinds 2008 worden ze gemaakt in Thailand. Alle producten worden met de hand of met de naaimachine gemaakt in een werkplaats met ICTI certificaat, wat inhoudt dat de werknemers werken onder goede arbeidsomstandigheden.

Indien dit artikel niet voorradig is, dan is de levertijd een week.

Heb je een ander artikel van Esthex gezien en kan je deze niet bij ons vinden? Wij zijn een officiele dealer van Esthex en kunnen dit artikel eventueel voor je bestellen. Neem gerust contact met ons op via de mail of telefonisch. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.30 uur.

Esthex

Ean
SKU

2 werkdagen

1.0000

Esthex

EUR

Actieprijs vandaag : 17.50 Euro

Ga naar Esthex Sam junior knuffelpop eend red

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *