Speenkoord Fish van Esthex-Rose Cadeau

  kopen

Nooit meer het speentje van je kindje kwijt met dit mooie vilten speenkoord van Esthex. Door de grappige vorm en opvallende kleuren heeft ieder kindje er een heerlijk vriendje bij.
Esthex is een echt Nederlands merk van de ontwerpster Esther Schuivens. Als klein meisje van 4 jaar oud was ze dol op tekenenen. Toen zij deze tekeningen weer tegen kwam op de zolder van haar ouders werd ze getroffen door de kinderlijke eenvoud, gekke proporties en gekke beestjes. Dit was het begin van een grote familie knuffels en dieren.
Esthex maakt gebruik van zachte materialen, zoals fleece, handdoekenstof en katoen, zo komen de figuurtjes tot leven, zacht en knuffelbaar, dus kunnen ze hele dag lekker mee om te knuffelen en te spelen! Sommigen maken een leuk muziekje of zijn voor lekker mee te knuffelen in bed of in de box. Of om lekker mee te spelen in de kinderwagen.
Werden de knuffels eerst in Nederland gemaakt, sinds 2008 worden ze gemaakt in Thailand. Alle producten worden met de hand of met de naaimachine gemaakt in een werkplaats met ICTI certificaat, wat inhoudt dat de werknemers werken onder goede arbeidsomstandigheden.
Heb je een ander artikel van Esthex gezien en kan je deze niet bij ons vinden? Wij zijn een officiele dealer van Esthex en kunnen dit artikel eventueel voor je bestellen. Neem gerust contact met ons op via de mail of telefonisch. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.

Esthex

Ean
SKU

2 werkdagen
Meisjes

-1.0000

Esthex

Meisjes

EUR

Actieprijs vandaag : 5.00 Euro

Ga naar Speenkoord Fish van Esthex-Rose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *